Półmetek praktyk w Rimini

Półmetek praktyk w Rimini.

Za nami półmetek praktyk. Szefowie i współpracownicy są bardzo mili i pomocni. Uczymy się mnóstwa nowych rzeczy: robimy prawdziwą włoską pizzę i desery, mamy do czynienia z obróbką wstępną owoców morza, zgłębiamy technikę przyrządzania różnego rodzaju makaronów i sosów. Niektórzy z nas mają możliwość pracy z kuchnią wegańską.
Jako fototechnicy wprawiamy się w robieniu zdjęć i uczymy się obrabiać je w Photoshopie (który jest po włosku) i całkiem nieźle sobie radzimy. Wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni z naszych miejsc praktyk.
W wolnym czasie spacerujemy po plaży i zwiedzamy miasto. Najbardziej podoba nam się rynek i jego atmosfera.

Ta strona używa cookie i innych technologii. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Osiągnij sukces już dziś

Dowiedz się więcej!

Partnerzy